TOPCARE

Welkom bij TOPCARE!

Ons zorgteam telt vier gekwalificeerde en zeer gemotiveerde thuisverpleegkundigen. In de hele regio Onze-Lieve-Vrouw-Waver · Sint-Katelijne-Waver · Putte · Peulis · Bonheiden · Koningshooikt staan wij garant voor een sterke en uitgebreide zorgverlening.

0498/ 51 52 92

TOPcare

Kwaliteitsvolle thuisverpleging, daarvoor klopt u bij TOPCARE aan. Ons hele team heeft erkende zorgopleidingen gevolgd en is lid van de Vlaamse Beroepsvereniging Zelfstandige Verpleegkundigen. We volgen de vernieuwingen binnen de zorgsector dus op de voet.

Dankzij onze dynamische en flexibele aanpak kunnen we voor iedere patiënt voldoende tijd uittrekken. Dat is immers belangrijk en dat weten we. Ook van de terugbetaling hoeft u niet wakker te liggen: TOPCARE werkt met de officiële derdebetalersregeling en dat biedt u meteen heel wat administratief en financieel comfort.

Op TOPCARE kan u steeds rekenen.

topCARE

Wie ’thuisverpleging’ zegt, denkt meteen aan persoonlijk comfort, zorg op maat en betrokkenheid. En laat dat nu net de sterke pijlers zijn waaruit TOPCARE werkt, elke dag opnieuw. We hebben immers een warm hart voor iedere patiënt en dat tonen we maar al te graag.

Bij een sterke zorgverlening hoort heldere informatie. Daarom houden we onze collega’s dagelijks op de hoogte en communiceren we vooral met u en zo nodig ook met uw familie en behandelend arts. Op die manier kunnen we ieder zorgtraject nauwkeurig opvolgen. Want voor ons staat u als patiënt altijd centraal.

TOPCARE zorgt voor u.